Ю. Шевельов про втрату я-унікальності в радянській українській рекламі - Іванова, Ірина (Мова: класичне - модерне - постмодерне, 2020)
У статті розглянуто основні характеристики радянської реклами як пропагандистської технології, що також описано в публіцистиці Ю. Шевельова. Визначено, що одним із дієвих інструментів радянської агітації є відмова від Я-унікальності, репресивна мовна політика. Це вплинуло на рекламний текст, створений за часів культу особи. Матеріал надійшов 18.08.2019