Функціонування білінгвізму та диглосії у столиці України - Matveieva, Natalia (Мова: класичне - модерне - постмодерне, 2018)
Статтю присвячено проблемі функціонування білінгвізму та диглосії у столиці України. На матеріалах декількох опитувань проаналізовано тенденції використання української та російської мов у формальному і неформальному спілкуванні киян. Результати засвідчили помітне зростання обсягу української мови у столиці від початку ХХІ ст. і до сьогодні, проте вона все ще залишається на периферії багатьох сфер суспільного життя, особливо неформального. Матеріал надійшов 14.06.2018