Чи можливо запланувати майбутнє? - Кадочнікова, Олена (Мова: класичне - модерне - постмодерне, 2024)
Чи можливо запланувати майбутнє? (Рецензія на: Селігей, Пилип. Українська мова у 2222 році: Вступ до лінгвофутурології. (2023). URL: https://akademperiodyka.org.ua/uk/books/seligei/)