Рецензія на: Вісник Термінологічної комісії при Міжнародному комітеті славістів. Випуск III. Київ; Загреб, 2019. 115 с. - Васильєва, Людмила; Кочан, Ірина (Мова: класичне - модерне - постмодерне, 2020)
Рецензія на: Вісник Термінологічної комісії при Міжнародному комітеті славістів. Випуск III. Київ; Загреб, 2019. 115 с. Матеріал надійшов 08.09.2020